Orlen Oil på Skogmas 90-årsjubileum!

orlen oil skogma

I helgen firas Skogmas 90-årsjubileum i Hammerdal utanför Östersund! Givetvis fanns vi där för att presentera oss som ny leverantör, bemöta kunder och snacka smörjmedel. Vi tackar alla besökare för en riktigt fin helg!

Platinum Orlen Oil på MaskinExpo 2016

orlen oil sverige promax industries

Under denna helg, 26-28 maj 2016, hittar ni oss på MaskinExpo utanför Stockholm. Vi står på monterplats 2173-2175 där vi ställer ut tillsammans med vår återförsäljare P&T Verktyg AB.

Kom förbi för att prata smörjmedel med våra försäljare och marknadsförare Lovisa och Jessica!

Välkomna!

PRESSMEDDELANDE 02/03/2016

English version
Svensk version i PDF

TVÅ NYA SAMARBETEN INOM MC-SEGMENTET 2016


Husqvarna2
LeoVegas Husqvarna 2016.

PRESSBILD1
GMSsports övertar all försäljning inom mc-segmentet 2016.

Idag kan Platinum Orlen Oil stolt presentera två stora samarbeten inför 2016. Platinum Orlen Oil är under året huvudpartner till enduro-teamet LeoVegas Husqvarna. Ytterligare en nyhet är att GMSsports idag blir officiell distributör av Platinum Orlen Oils motorcykeloljor i Sverige 2016.

Huvudpartner till LeoVegas Husqvarna

Platinum Orlen Oil kommer samarbeta med LeoVegas Husqvarna enduro-team under 2016, ett team med flera framgångsrika förare och team-chefer med stor potential inom endurosporten. Att låta Platinum Orlen Oils varumärke, och då främst varumärket Platinum Rider, synas tillsammans med LeoVegas Husqvarnas enduro-team var ett självklart val för årets MC-satsning.

”Vi är stolta att kunna presentera Orlen Oil som vår samarbetspartner för LeoVegas Husqvarna Enduroteam 2016. Samarbetet med Orlen Oil är en viktig del i vår målsättning att alltid hamna överst på pallen.

Vi ser fram mot årets tävlingssäsong där vi i mina ögon har verktygen för att bli riktigt framgångsrika.”

– Thomas Gustavsson, Team Manager LeoVegas Husqvarna

De förare som sent igår presenterades i LeoVegas Husqvarnas enduro-team är Albin Elowson, Martin Sundin, Erik Ljungberg, Anton Sandstedt, Emil Gustavsson och Jesper Börjesson, som samtliga har goda meriter från både nationella och internationella tävlingar. Teamchefer är Lars Börjesson och Thomas Gustavsson, som båda har lång erfarenhet inom sporten och tävlingsverksamhet.

GMS Sports övertar all oljedistribution inom MC-segmentet

GMSsports blir Platinum Orlen Oils officiella distributör av motorcykeloljor i norden, och kommer ansvara för försäljning inom MC-segmentet både till återförsäljare och till verkstäder. Befintliga kunder samt framtida kunder inom MC-segmentet uppmanas hädanefter att vid inköp kontakta GMSsports.

”Vi är stolta över vårt samarbete med Orlen Oil. Det passar oss perfekt då både GMSsports och Orlen Oil är samarbetspartners  till Team LeoVegas Husqvarna. Att ta över ansvaret för all försäljning inom MC-segmentet är en utmaning och möjlighet som vi skall förvalta på bästa sätt. Orlen Oils produkter motsvarar våra krav på högsta kvalitet och har samtidigt en bra prisbild vilket gör att vi nu hamnar på en konkurrenskraftig prisnivå. Deras marknadsföring är precis som vår – vi satsar på endurosporten!

En av styrkorna i Orlen Oils sortiment är dess stora förpackningar, både dunkar och fat, och vi kommer nu lägga mycket fokus på försäljning av fat till verkstäder.”

– Christer Granquist, GMSsports

Om GMSsports

GMSsports är en grossist som levererar många kvalitetsvarumärken till butiker och verkstäder inom MC-segmentet i hela Norden. GMSsports styrka är stor teknisk kunskap och kännedom om våra produkter, allt för att ge våra kunder bästa möjliga support och förutsättningar för en lyckad försäljning.

”Vi på Platinum Orlen Oil är riktigt nöjda över båda de samarbeten som vi går ut med idag. Vi tror att dessa två samarbeten i kombination kommer leda till att varumärket Platinum Orlen Oil kommer växa inom motorsporten under året. Att delegera all försäljning inom MC-segmentet till GMSsports känns som ett väldigt givande samarbete eftersom GMSsports är ett väletablerat företag med kunder även utanför Sverige, och eftersom de precis som vi arbetar med LeoVegas Husqvarnas enduro-team”.

– Jessica Ljungberg, marknadsansvarig Orlen Oil Sverige

För mer information vänligen kontakta:
Jessica Ljungberg
0708-105 095
jessica@orlenoil.se

Välkommen som ÅF: P&T Verktyg i Skövde

återförsäljare orlen oil

Platinum Orlen Oil börjar det nya året med att hälsa en ny återförsäljare välkommen: P&T Verktyg AB i Skövde. Hos dem kan ni handla ur hela vårt sortiment, men de flesta av deras kunder handlar oljor till tunga fordon så som lastbilar, jordbruks- och skogsmaskiner och hydrauloljor. P&T Verktyg AB är placerat i Igelstorp utanför Skövde. Du hittar deras kontaktuppgifter och deras hemsida på www.p-tverktyg.se.

God fortsättning allihopa!

Platinum ULTOR Driving School

orlen oil

Visste ni att vi i Polen har en utbildning för lastbilschaufförer som heter Platinum ULTOR Driving School tillsammans med Volvo Trucks? Utbildningen är till för åkerier och transportföretag, och syftar till att lära lastbilschaufförerna att köra mer bränslesnålt. Deltagarna tävlar i utbildningen om vem som i slutet kan köra med lägst bränsleförbrukning, och denna omgångens vinnare som utsågs i veckan blev Grzegorz Biegun.

Han lyckades köra en sträcka på 27 km med en bränsleförbrukning på 28,5 l/100 km, och med en snitthastighet på 63 km/h, vilket ledde till segerplatsen. Priset han vann var en resa till Volvo Trucks hos oss i Sverige i Göteborg!

Så nu har du som lastbilschaffis en utmaning! Klarar du köra med lägre bränsleförbrukning än vinnaren av Platinum ULTOR Driving School?

SVERIGE TOG VM-SILVER I ENDURO

DSC_4078 DSC_4083 DSC_4125
Foto: Kalle Lundstedt.

Orlen Oil är stolt sponsor till de svenska landslagen i enduro, där juniorlaget förra veckan körde hem ett VM-silver i Slovakien. Även damlaget gjorde en bra prestation och kom hem med en bronsmedalj.

Stort grattis till våra svenska förare!

VI SAMARBETAR MED DET SVENSKA LANDSLAGET

samarbete_sixdays

Platinum Orlen Oil har ett samarbete med det svenska endurolandslaget som ska köra Six Days 2015. Förarna kommer att köra med vår olja Platinum Rider, och vi kommer att göra en storsatsning i våra sociala medier under veckan. Under Six Days kommer vi att uppdatera med bilder, resultat, filmer och intervjuer på både Instagram och på Facebook. Gå gärna in och följ oss för att hålla dig uppdaterad om hur det går för våra svenskar!

Instagram: @promaxlubricants
https://www.facebook.com/promaxlubricants

ORLEN OIL PÅ DEN MARINA MARKNADEN

OrlenOil_baner_MONSUN_EN

ORLEN Oil, tillverkare och distributör av oljor ger sig även in på den marina marknaden, och har tagit fram ett nytt sortiment av oljor för inre vattenvägar och sjötransporter, där passagerarfartyg, färjor, fiskebåtar och andra fartyg inkluderas.
Produktsortimentet omfattar sju oljor som uppfyller kraven från de ledande tillverkarna av marinmotorer, inklusive MAN Augsburg, Pielestick, Wärtsilä, New Sulzer Diesel. Monsun-oljorna ser till att motorn i varje fartyg, oavsett dess storlek, fungerar korrekt och tillförlitligt även i de tuffaste förhållandena. De nyutvecklade produkterna i Monsun-serien är utbytbara och blandbar med oljor av andra märken.